Barion Pixel

A vállalkozásodnak komplex megoldás jár

A valódi siker érdekében nem 1-1 marketing eszközt kezelek, hanem rendszer szinten alakítok ki a vállalkozások számára értékesítési rendszereket.

1. LÉPÉS: Gyere el az ingyenes online konzultációra

A konzultáción semmilyen váratlan dolog nem fog történni! 😀 Átbeszéljük a terveket, célokat, azt, hogy hol tartasz jelenleg, és hogy hova szeretnél eljutni a vállalkozásoddal.

Az üzleti profilod ismeretében bemutatom a lehetséges utakat, eszközöket és fejlesztési lehetőségeket, továbbá azt, hogy mindezt milyen formában lehetne megvalósítani!

“Dóri rávilágított arra, hogy olyan dolgokkal foglalkozom, aminek még a vállalkozásom szempontjából nincs itt az ideje. Amíg az előtte levő folyamatokat nem rakjuk rendbe, nem fog megfelelően működni. Várakozással nézek a közös munkánk elé.”

Minden a matekon múlik

2. LÉPÉS: Vegyél részt az Értékesítési rendszer építő workshop-on!

A workshop elsődleges célja, hogy akciópontok mentén az ötleteket, terveket, célokat a gyakorlati megvalósítás irányába tereljük.

Mindez úgy valósul meg, hogy az akciópontok mellé konkrét feladatokat és határidőket rendelünk, tehát az elméleti terveket átültetjük a gyakorlatba.

A workshop végeztével egy konkrét cselekvési terv lesz a kezedben, amely rendszer szinten, lépésről-lépésre kezeli az összes előkészítési és megvalósítási feladatodat!

A workshop hozzá segít ahhoz, hogy biztos lábakon álljon az ügyfélszerző rendszered és felépüljön az értékesítési folyamatod, amely végeredményben a hosszú távú sikeres működést és a profittermelést fogja biztosítani a vállalkozásod számára.

“Egy csomó terhet levett a vállamról, hogy tudom, honnan hova tartok, pontosan tudom, hogy az adott héten mi a feladatom. Pontosan tudom, hogy éppen ebben a pillanatban mire fókuszáljak, mibe tegyem az energiát és nem bíbelődök olyan feladatokkal, amik még ezután következnek.
Könnyebb volt elengedni 1-1 feladatot, belátni, hogy túl sok, amit egyszerre akarok megvalósítani. Darabonként könnyebb az elefántot a hűtőbe tenni. ☺
Kirajzolódtak a fő feladatok. Tudom, hogy ezek közül mi az, amit én meg tudok valósítani, az is, hogy mennyi időm van rá, és azt is tudom, hogy mik azok, amiket Dórára kell bíznom, mert ehhez ő ért.”

Minden a matekon múlik

3. LÉPÉS: Vegyük az irányt a kivitelezés felé!

A folyamat utolsó lépése a kivitelezés, amely során a megvalósítandó feladatok ismeretében lehetőséged van részben, vagy egészben rám bízni a kivitelezési munkálatokat!

Mivel nem dobozolt szolgáltatásaim vannak, így az előzetes terveidre, az üzleti profilodra és az akciótervben meghatározottakra szabva tudok számodra egyedi kivitelezési tervet kidolgozni!

Tedd meg az első lépést!